Vos en Haas

Gevoelig dierenverhaal van Sylvia Vanden Heede met prachtige illustraties van Thé Tjong Khing
Een boek waarmee beginnende lezers het hele eerste leerjaar aan de slag kunnen

Leesniveau = AVI 1 tot 3 (BE) / AVI start tot E3 (NL)
Over het boek

Als het eerste boek dat een kind zelfstandig leest, de deur is naar een hele bibliotheek, dan is 'Vos en Haas' een poort. Dit dikke boek begint met eenvoudige woorden en korte zinnen, gedragen door de prachtige tekeningen van Thé Tjong Khing. Doorheen de avonturen van Vos en Haas en hun buurman Uil, groeit de moeilijkheidsgraad van de tekst zeer geleidelijk van leesniveau AVI-1 tot AVI-4. Het boek is echter zo spannend en grappig, dat de prille lezer dat niet eens merkt! Vos en Haas is letterlijk een 'groeiboek', op maat gesneden van het kind dat op het punt staat de wereld van het lezen te ontdekken. Maar het is ook een boek om later nog vaak naar terug te grijpen!

Sylvia Vanden Heede schrijft voor kinderen die net kunnen lezen, maar ook voor oudere kinderen en tieners. Haar werk werd onder meer bekroond met een Zilveren Griffel en de Gouden Uil Prijs van de Jonge Lezer.

Thé Tjong-Khing sleepte met zijn illustraties al verschillende prijzen in de wacht, waaronder de Woutertje Pieterse Prijs, een Zilveren Penseel en de Max Velthuijs-prijs.

Technische info

EAN
9789020931976
Beschikbaar: In herdruk
Formaat: 16cm x 25cm
Verschijningsdatum: 01/01/0001
Afwerking: Gebonden
Druk: 27
Aantal pagina's: 140
Uitgever: Uitgeverij Lannoo