True Food
Product details
NULL
Afwerking:
Hardback
Aantal pagina's:
352
Afmetingen:
250x190
Verschijningsdatum:
18/11/2014
EAN:
9789401406260
Nur-code:
Eten en drinken algemeen
Uitgever:
Lannoo
Druk:
1
True Food
Koken met respect voor de seizoenen
- Koken met seizoensproducten
Koken met respect voor de seizoenen en met lokale ingrediënten is niet alleen smaakvoller, je doet er ook de natuur een plezier mee. Lokale seizoensproducten hebben een veel intensere smaak dan verwerkte of geïmporteerde producten. Bovendien zijn ze veel milieuvriendelijker, omdat de voedingswaren geen duizenden kilometers moeten afleggen met de boot of het vliegtuig. Carrie Solomon helpt de lezer om de voetprint van een maaltijd te begrijpen en te evalueren. Ze benadrukt dat hierbij zeker niet ingeboet moet worden aan verscheidenheid in ingrediënten. In haar boek geeft ze voor elk seizoen heerlijke recepten met de oogst van dat moment.