Think Vintage

Eerste deel in een nieuwe reeks van Swimberghe en Verlinde
Over het boek

Piet Swimberghe en Jan Verlinde leiden je rond in de mooiste vintage-interieurs. Het begrip 'vintage' wordt door de verschillende bewoners telkens anders geïnterpreteerd, wat een unieke verscheidenheid aan ideeën en concepten met zich meebrengt.

Met ongeziene en nooit verschenen interieurs.

Kunstverzamelaars, designers, architecten en antiquairs laten ongegeneerd binnenkijken in hun interieurs, waar oud en nieuw naadloos op elkaar aansluiten. Design uit vervlogen tijden wordt vandaag volop opnieuw ontdekt. Vintage is dan ook niet meer weg te denken. De unieke verhalen over de creatieve totstandkoming van de interieurs en de prachtige foto's maken van deze uitgave een uitzonderlijk rijke inspiratiebron en een musthave voor op de salontafel.

Piet Swimberghe is kunsthistoricus. Hij werkte als wetenschappelijk medewerker in musea in Brugge en Gent. Als journalist is hij verbonden aan Knack Weekend en publiceert in verschillende magazines. Hij is ook auteur van verschillende interieurboeken.


Piet Swimberghe is an art historian. He worked as a scholar in museums in Bruges en Ghent. As a journalist he is associated with Knack Weekend and publishes in various magazines. He is also the author of several books about interior design.

 

over : 

Topfotograaf Jan Verlinde legt zich vooral toe op architectuur en decoratie en publiceert o.a. in Knack Weekend, The World of Interiors en Elle-Wonen.


Top photographer Jan Verlinde focuses mainly on architecture and decoration and publishes in Knack Weekend, The World of Interiors and Elle-Wonen, to name a few.

 

Technische info

EAN
9789401419970
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 23cm x 29cm
Verschijningsdatum: 18/11/2014
Afwerking: Hardcover
Druk: 3
Aantal pagina's: 208
NUR Omschrijving: Kunst algemeen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo