Piet int Westvlams

50 stief hoeie streekherechtn vant zèètje toet int heuvelland
De West-Vlaamse wortels van Piet
Over het boek

Piet keert terug naar zijn roots: het beste uit het Westen
50 streekgerechten om duimen en vingers bij af te likken
Een culinaire must voor de fans van 'Eigen Kweek' en  'Bevergem'

Het succes van reeksen als Eigen Kweek en Bevergem toont aan dat het West-Vlaams ongelofelijk hot (= 'god' int Westvlams) is. En laat dit nu ook net de roots zijn van sterrenchef Piet Huysentruyt!

In zijn sappige streektaal bereidt Piet een vijftigtal typisch West-Vlaamse gerechten met streekproducten. En vò wien dat 't nie verstoat: achteraan het boek staat de Algemeen Nederlandse vertaling van alle recepten. Piet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - is en blijft de populairste tv-chef die Vlaanderen ooit kende. Hij verkocht meer dan 3,5 miljoen boeken. Zijn restaurant Likoké prijkt met een Michelin-ster.

 

Piet Huysentruyt is al jaren de bekendste tv-kok van Vlaanderen, die de kijker elke dag originele gerechten voorschotelt. In het voorjaar van 2013 opende hij zijn nieuwe restaurant Likoké in de Ardèche - dat in februari 2014 de eerste Michelin-ster al kreeg - en sinds voorjaar 2014 is hij dagelijks te zien in het nieuwe VIER-programma Smakelijk!

Technische info

EAN
9789401429788
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 21cm x 25cm
Verschijningsdatum: 11/10/2016
Afwerking: Paperback met flappen
Druk: 2
Aantal pagina's: 160
NUR Omschrijving: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo