New Places To Be - Editie 2017

The 150 best hotspots to eat, drink, shop & sleep in Vlaanderen & Brussel & Rotterdam & Amsterdam
De allernieuwste & hipste adressen in België en Nederland om te eten, drinken, shoppen en slapen
Over het boek

De hotspotwebsite Newplacestobe.com is de online referentie voor al wie op zoek is naar de nieuwste horecazaken of shops met een hip interieur of cool concept. De redactie van de virtuele gids koos zorgvuldig 150 adressen die je gezien moet hebben en bundelde ze in een tweede boek. Of je nu op zoek bent naar een leuk ontbijt, speciality coffee, frisse lunch, after work apéro, romantisch diner, blits hotel,... Er is voor ieder wat wils! Kortom, een must have voor elke foodie, hipster, toerist of city nomad. Naast een uitgebreid aanbod van hotspots in Vlaanderen en Brussel, ontdek je in deze editie ook de leukste plekken in de metropolen Amsterdam en Rotterdam. Klaar voor het perfecte weekendje weg?

Eline VandeGehuchte is hoofdredactrice van www.newplacestobe.com en gaat, geïnspireerd door het bruisende stadsleven, dagelijks op zoek naar de nieuwste hotspots en verborgen parels in België, maar ook ver daarbuiten.

Deborah Dekrem is een foodie in hart en nieren en kookte o.a. voor Flair & Libelle Lekker. Ze heeft een neus voor lekker eten en een scherp oog voor creatieve borden.

Technische info

EAN
9789401437271
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 16cm x 22cm
Verschijningsdatum: 13/12/2016
Afwerking: Paperback met flappen
Druk: 1
Aantal pagina's: 280
Uitgever: Uitgeverij Lannoo