MAKE UP

Persoonlijke schoonheid en iconische tutorials
De make-upbijbel van topvisagiste Sabine Peeters
Over het boek

Sabine Peeters besliste na haar studies Journalistiek om haar échte droom na te jagen: Make up & hair artist worden in de modewereld! Al snel bouwde Sabine een stevig portfolio uit, met niet de minste klanten: Glam*it, Marie Claire, Loving You, Essentiel, Weekend Knack, Glamour Nederland, Hampton Bays, en zoveel meer. Ook internationaal stond ze reeds op sets met wereldnamen zoals Mario Testino, Willy Vandeperre en Pierre Debusschere.

Om haar avonturen en tips & tricks te delen richtte ze vier jaar geleden een blog op genaamd Life is Like a Box of Make-up. Mét succes! Zo mocht Sabine in 2013 de Weekend Knack Beauty Blog Award in ontvangst nemen. Haar rol in het reportageprogramma SHOOT! maakte van haar een publiekslieveling.

Sabine is een grote voorvechter van een positive body image. "Iedereen is anders en iedereen is mooi. Make-up kan deze schoonheid enkel maar omarmen en accentueren."

In dit prachtige boek vol foto's, tips en tutorials begeleidt Sabine jou stap voor stap in je persoonlijke beauty- en make-upproces.

Sabine Peeters is professioneel visagiste en werkt voor verschillende magazines en kranten. Sabine is een spreekbuis voor een beter, positiever lichaamsbeeld. Ze beheert ook de succesvolle blog Spiegel aan de wand.

Technische info

EAN
9789401417297
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 20cm x 25cm
Verschijningsdatum: 23/09/2014
Afwerking: Gebonden
Druk: 1
Aantal pagina's: 216
NUR Omschrijving: Lifestyle algemeen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo