Knooppunter Cafébox + Op café in Vlaanderen

Langs de beste cafés van Vlaanderen - 40 unieke fietsroutes
De 'tournée générale' van Knooppunter
Over het boek

Fietsauteurs/bierliefhebbers Patrick Cornillie en Ward Van Loock stippelden voor deze box 40 unieke fietsroutes uit langs de leukste cafés van Vlaanderen.

Elke fietslus is uitgezet op het alom gewaardeerde fietsknooppuntennetwerk en houdt onderweg halt bij interessante bezienswaardigheden en fotogenieke plekken.
Naast een flitsende beschrijving van de hoogtepunten onderweg krijg je van elk fietsparcours een duidelijk kaartje en een overzichtelijk Knooppunterroadbook met vermelding van de te volgen knooppunten, afstand tussen de knooppunten, totaalafstanden, locatie van cafés en bezienswaardigheden onderweg.

Als Master Beer Sommelier traint Sofie Vanrafelghem horecalui van Dubai tot New York en werkt ze als bierconsultant voor restaurants, brouwerijen en hotelscholen. Daarnaast schrijft ze over haar passie in verschillende media, zo heeft ze haar biercolumn in De Standaard, en is ze de auteur van bierboeken als Tournée Générale 3 en Bier, vrouwen weten waarom. Verder is Vanrafelghem docent Algemene Bierkennis en jurylid op de gerenommeerde biercompetities World Beer Cup en Mondial de la Bière.

Technische info

EAN
9789401433044
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 24cm x 24cm
Verschijningsdatum: 06/12/2016
Afwerking: Box
Druk: 1
Aantal pagina's: 280
Uitgever: Uitgeverij Lannoo