Interior Life

Een uniek en luxueus boek over de inspiratiebronnen van interieurontwerper Gert Voorjans.
Over het boek

Interior Life staat boordevol knipsels en moodboards en werpt een originele blik op de fascinerende wereld van sterontwerper Gert Voorjans. Van stoffen in 'petit point' of 'toile de Jouy' over neogotische bouwwerken, blauwe olifanten en barokke zuilen tot Japanse prenten van het 'vlietende leven' en Chinese meubels: alle inspiratiebronnen van de eigenzinnige decorateur passeren de revue. Daarbij wordt Gert Voorjans' voorliefde voor het contrast niet geschuwd. Duur en goedkoop, oud en modern, eenvoudig en extravagant gaan hand in hand in de interieurs voor acteurs, popsterren en winkels die hij wereldwijd realiseerde. Zo zijn alle interieurs van de winkels van Dries Van Noten van de hand van Voorjans. Een hoogst origineel en prachtig vormgegeven boek met papier in verschillende groottes, diktes en kleuren, een Japanse binding en tien kleurrijke leeslinten.

Gert Voorjans studeerde binnenhuisarchitectuur in Hasselt, post-graduaat kunstgeschiedenis in Siena en volgde post-graduaat 'Styles & Arts' bij Sotheby's in Londen. In 1997 opende hij zijn eigen interior design studio in Antwerpen en in 2013 werd Gert Voorjans Asia Limited opgericht in Hongkong. Hij decoreert woningen en winkels in o.m. Londen, Madrid, New York en Tokio. AD Collector noemt hem een van de beste interieur designers van 2016.


Gert Voorjans studied Interior Design in Hasselt, has a post-graduate degree in Art History from Siena and a post-graduate degree in Styles & Arts from Sotheby's in London. In 1997  he opened his own interior design studio in Antwerp and in 2013 Gert Voorjans Asia Limited was established in Hong Kong. He decorates houses and stores in London, Madrid, New York and Tokyo. AD Collector's has named him one of the best interior designers of 2016.

Technische info

EAN
9789401400565
Beschikbaar: In herdruk
Formaat: 27cm x 39cm
Verschijningsdatum: 01/01/0001
Afwerking: Hardcover
Druk: 3
Aantal pagina's: 252
Uitgever: Uitgeverij Lannoo