Interior Life

Een uniek en luxueus boek over de inspiratiebronnen van interieurontwerper Gert Voorjans.
Over het boek

Interior Life staat boordevol knipsels en moodboards en werpt een originele blik op de fascinerende wereld van sterontwerper Gert Voorjans. Van stoffen in 'petit point' of 'toile de Jouy' over neogotische bouwwerken, blauwe olifanten en barokke zuilen tot Japanse prenten van het 'vlietende leven' en Chinese meubels: alle inspiratiebronnen van de eigenzinnige decorateur passeren de revue. Daarbij wordt Gert Voorjans' voorliefde voor het contrast niet geschuwd. Duur en goedkoop, oud en modern, eenvoudig en extravagant gaan hand in hand in de interieurs voor acteurs, popsterren en winkels die hij wereldwijd realiseerde. Zo zijn alle interieurs van de winkels van Dries Van Noten van de hand van Voorjans. Een hoogst origineel en prachtig vormgegeven boek met papier in verschillende groottes, diktes en kleuren, een Japanse binding en tien kleurrijke leeslinten.

Gert Voorjans studeerde binnenhuisarchitectuur in Hasselt, post-graduaat kunstgeschiedenis in Siena en volgde post-graduaat 'Styles & Arts' bij Sotheby's in Londen. Hij ging aan de slag bij Axel en May Vervoordt en was tien jaar lang de vaste decorateur van Dries Van Noten. In 1997 opende hij zijn eigen interior design studio in Antwerpen. Hij decoreert woningen en winkels in o.m. Londen, Madrid, New York en Tokio. Bovendien werd hij verkozen in de top 10 van de AD Collector 2012 beste interieur designers.


Gert Voorjans studied interior architecture in Hasselt, post-graduate art history in Siena as well as post-graduate Styles & Arts at Sotheby's in London. For ten years he was the in-house decorator for Dries Van Noten. In 1997 he opened his own interior design studio in Antwerp. He decorates homes and shops in London, Madrid, New York, Tokyo, to name a few. In addition, AD Collector 2012 named him one of the top 10 best interior designers.

 

Technische info

EAN
9789401400565
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 27cm x 39cm
Verschijningsdatum: 11/09/2012
Afwerking: Hardcover
Druk: 3
Aantal pagina's: 252
Uitgever: Uitgeverij Lannoo