Ilse kookt 70 geurige ovenschotels voor elke dag

Heerlijke ovenschotels van Libelle-chef Ilse
Over het boek

Ilse kookt - 70 geurige ovenschotels voor elke dag is het derde boek uit de Ilse kookt-reeks van Libelle-chef Ilse D'hooge, culinair redactrice bij het weekblad Libelle en het maandblad Libelle Lekker.
De Libelle-chef verzamelde haar favoriete ovenschotels: 70 recepten voor elk seizoen met vlees en gevogelte, met vis of met groenten, als bij- of als hoofdgerecht, als avondmaal of als lunch.

Ovengebakken taco's met kip, gegratineerde cannelloni met zeeduivel, gevlochten pizzabrood of gevulde courgettes... Allemaal dragen ze het keurmerk van Ilse: gezond en lekker, gemaakt met verse ingrediënten en seizoensgebonden producten.

Gewoontegetrouw zijn de recepten van Ilse niet te moeilijk of te bewerkelijk, zowel geschikt voor elke dag als om gasten te verwennen.
Dit nieuwe kookboek van Ilse is beslist een aanwinst in elke keuken!

over : 

Ilse D'hooge is culinair redactrice bij het weekblad Libelle en het maandblad Libelle Lekker!. Ze leerde koken van haar grootmoeder en verzamelde zo een lange lijst heerlijke recepten.
De rubriek 'Ilse kookt' is dagelijks te zien op Libelle tv. Samen met haar man heeft Ilse een eigen vishandel-traiteurzaak, waar ze ook kookworkshops geeft.

Technische info

EAN
9789401437479
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 21cm x 25cm
Verschijningsdatum: 27/09/2016
Afwerking: Hardcover
Druk: 2
Aantal pagina's: 176
NUR Omschrijving: Lifestyle algemeen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo