Het Nordic kookboek

Authentieke recepten
Hét Hoge Noorden kookboek
Over het boek

Steeds meer mensen vinden de weg naar het Hoge Noorden. De Noordse keuken kennen we allang van pekelharing, gravlax, smørrebrød en gekruide wijn, maar deze hartverwarmende keuken heeft nog zo veel meer te bieden. Dit boek neemt je mee op een culinaire reis door heel Scandinavië en hoger en laat je ook kennis maken met het rijke patrimonium van producten, gastronomische tradities en feesten.

Gísli Egill Hrafnsson en Inga Elsa Bergpórsdóttir ontvangen in hun gastland IJsland elke zomer toeristen die ze de typische ingrediënten van de Noordse keuken leren kennen.

Gísli Egill Hrafnsson en Inga Elsa Bergpórsdóttir ontvangen in hun gastland IJsland elke zomer toeristen die ze de typische ingrediënten van de Noordse keuken leren kennen.

Technische info

EAN
9789401438735
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 23cm x 30cm
Verschijningsdatum: 08/11/2016
Afwerking: Hardcover
Druk: 1
Aantal pagina's: 208
NUR Omschrijving: Keuken per land en streek
Uitgever: Uitgeverij Lannoo