Feest bij ons

Streekproducten, gerechten en feesten in Namen
Feestelijk tafelen met streekproducten
Over het boek

Feesten zit bij ons in het bloed. In dit boek maak je kennis met de opvallendste feesten in Namen, de streekproducten en culinaire troeven van de provincie. Vijf chefs, Albert Verdeyen, Jeroen De Pauw, Felix Alen, Eric Martin en Pierre Résimont, bereiden vervolgens vijftig unieke feestrecepten op basis van de lokale producten, zoals escargots, kazen, bieren, aardbeien, etc.

over : 

Na zijn loopbaan als kok op het Koninklijk Paleis van Laken startte Felix Alen zijn succesvolle traiteurzaak en restaurant Hof te Rhode. Hij schreef verschillende boeken en verscheen reeds in tal van tv- en radioprogramma's.

Technische info

EAN
9789401437417
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 21cm x 28cm
Verschijningsdatum: 18/10/2016
Afwerking: Hardcover
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Uitgeverij Lannoo