Eindelijk thuis (met cd Prodigal Daughter van Irma Dee)

Eindelijk thuis nu ook verkrijgbaar met nieuwe cd van Irma Dee
Over het boek

Muziek is voor Irma Dee altijd meer geweest dan alleen muziek. Het boek Eindelijk Thuis van Henri Nouwen raakte haar diep en bleek woorden te geven aan de geestelijke reis die zij zelf doormaakte na de dood van haar zwager. Irma besloot een volledige cd op te nemen aan de hand van het boek Eindelijk Thuis en in het bijzonder het verhaal van de verloren zoon, dat afgebeeld wordt in het schilderij van Rembrandt en uitgediept wordt in het boek.

De liedjes op de nieuwe cd Prodigal Daughter zijn als het ware schilderijen uit het leven van Irma, gespiegeld aan de beschouwingen van Henri Nouwen in Eindelijk Thuis. Ze brengen spiritualiteit, identiteit en een eerlijke blik op het leven samen.

over : 

Henri J.M. Nouwen (1932-1996) was katholiek priester en professor aan verschillende theologische instituten en universiteiten in de Verenigde Staten. In 1986 verliet hij Harvard en ging hij wonen in de l'Arche-gemeenschap 'Daybreak' in Toronto (Canada), samen met geestelijk gehandicapten en hun assistenten. Bezoek ook www.nouwen.org.

over : 

Irma Dee (1982) is een Nederlandse zangeres. Sinds 1999 schrijft en arrangeert zij muziek waarin pop, rock en andere invloeden elkaar vinden. Tot nu toe bracht zij twee eigen albums uit. Daarin spelen wezenlijke vragen over het leven en de dood, zeker na de moord op haar zwager, een belangrijke rol. Dat resulteerde eerder in het album 'Letters To Heaven'.

Technische info

EAN
9789401442442
Beschikbaar: In productie
Verschijningsdatum: 31/01/2017
Afwerking: Hardcover
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Uitgeverij Lannoo