De mooiste fietsroutes van Vlaanderen Vakantieland

De ultieme top 20 van Vlaanderens leukste trajecten, in het wiel van Saartje, Evy en Erika
Routes op ieders maat, gedetailleerde trajectbeschrijvingen, toeristische troeven en tips voor terrasjes en fietsvriendelijke logies.
Fiets in het wiel van de tv-presentatoren en fiets langs holle wegen of door de bossen, langs de waterkant en door schilderachtige dorpjes.
Over het boek

Al langer staat Vlaanderen Vakantieland voor 'Vlaanderen Fietsland'. Vraag dat maar aan Saartje, Thomas, Erika, Ben, Cath, en Vincent, die voor het populaire VRT-programma wat graag in het zadel klimmen. Rustig trappen langs de kust, genieten van de bloesems in Haspengouw, fietsen langs de Leie of een stevig klimmetje in de Zwalmstreek? Elke fietsliefhebber vindt gegarandeerd ook de perfecte pedaalslag in dit boek, waarin de 20 mooiste fietsroutes uit Vlaanderen Vakantieland werden geselecteerd. Goed voor unieke en zintuiglijke ontdekkingstochten in alle vijf de provincies. Mét routes op ieders maat, gedetailleerde trajectbeschrijvingen, toeristische troeven en tips voor terrasjes en fietsvriendelijke logies. Zet u in het wiel van de tv-reporters en fiets langs holle wegen of door de bossen, langs de waterkant en door schilderachtige dorpjes.

Technische info

EAN
9789020994810
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 18cm x 21cm
Verschijningsdatum: 15/06/2011
Afwerking: Paperback met flappen
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
NUR Omschrijving: Fietsgidsen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo