De interieurbijbel - 4de editie

De ultieme interieurgids
Over het boek

Deze nieuwe Interieurbijbel is een uniek naslagwerk dat kennis over materialen voor de afwerking van je interieur koppelt aan inspirerend beeldmateriaal van concrete realisaties, vaak van (interieur)architecten.
Het boek biedt een helder overzicht van creatieve ideeën en realisaties, met tal van foto's die ook voor jouw woning van toepassing kunnen zijn. Met dit boek motiveren en inspireren de auteurs je om te investeren in mooi en kwalitatief wonen. Het is een must have voor elke grote en kleine verbouwer, en voor iedereen met een passie voor interieurs.

'Het is een onuitputtelijke bron van informatie en inspiratie over alle mogelijke  materialen voor de afwerking van je interieur.'
- Het Laatste Nieuws
'Dit magistrale overzichtswerk, dat terecht de naam "bijbel" draagt, biedt een fantastisch overzicht van de hardware van het binnenhuis. (...) Een boek dat in geen enkel interieur mag ontbreken'
- Steps

At Home Publishers maken kwaliteitsvolle boeken over bouwen en wonen. Hun handelsmerk is de unieke combinatie van correcte en objectieve productinformatie, praktisch advies en inspirerende illustraties.

Technische info

EAN
9789401437745
Beschikbaar: In herdruk
Formaat: 18cm x 25cm
Verschijningsdatum: 16/02/2017
Afwerking: Hardcover
Druk: 1
Aantal pagina's: 416
NUR Omschrijving: Woninginrichting
Uitgever: Uitgeverij Lannoo