Cybergevaar

Hoe we ons kunnen wapenen tegen online misdaad en terreur
Internationaal expert ontsluiert de wereld van de cybermisdaad
Over het boek

Online shoppen, tickets bestellen, je stem uitbrengen… Hoe veilig is dat? De tijd dat we onbezorgd konden surfen en mailen, behoort inmiddels definitief tot het verleden. Computers van ministers worden gehackt, afluisterschandalen volgen elkaar op en banken krijgen te maken met massale cyberaanvallen. Telkens opnieuw worden we met onze neus op de feiten gedrukt: de cyberruimte krioelt van de gevaren.

Cybergevaar geeft een overzicht van al die bedreigingen. Wat is malware? Hoe werkt de ondergrondse cybereconomie? Wat is cyberspionage? En - last but not least - wat staat ons morgen allemaal te wachten en hoe kunnen burgers en bedrijven zich tegen deze cybergevaren wapenen? Een thriller waarin niets verzonnen is.

over : 

Eddy Willems is een wereldwijd erkende security specialist. Hij is security evangelist bij de Duitse securitysoftwareleverancier G Data Software en zetelt als directeur in diverse brancheorganisaties, zoals het European Institute for Computer Antivirus Research (eicar) en amtso (Anti- Malware Testing Standards Organization).

Technische info

EAN
9789401411431
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 16cm x 25cm
Verschijningsdatum: 01/10/2013
Afwerking: Paperback met flappen
Druk: 1
Aantal pagina's: 216
Uitgever: Uitgeverij Lannoo