Bij Benoit en Bernard

De frisse en lichte keuken
De zuiderse lichte keuken van Benoit en Bernard Dewitte
Over het boek

De keuken van Benoit en Bernard Dewitte is altijd licht en getuigt van hun ervaring in het zuiden. De wijnen die Bernard erbij kiest, sluiten er nauw bij aan. Ook het interieur in dezelfde stijl zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Zodra de zomerzon doorbreekt, waan je je in de prachtige tuin eerder in de Provence dan in Zingem.

Een luxueus afgewerkt boek, tijdloos vormgegeven en prachtig geïllustreerd door de lichte, sfeervolle fotografie van Heikki Verdurme.

Afgezwaaid aan hotelschool Ter Duinen kon Benoit Dewitte terecht bij Alain Ducasse. De Provence beviel hem en hij werkte daarna nog in verschillende restaurants, onder andere bij Wout Bru in Eygalières. In 2006 keerde hij terug naar België, waar hij met catering en later een gastentafel begon. Stap voor stap groeide zijn zaak uit tot het huidige sterren  restaurant.

Bernard Dewitte stond aanvankelijk ook in de keuken en werkte een poos samen met zijn broer in Eygalières. Gaandeweg verdiepte hij zich meer in de wijnen en nam zo de leiding van de zaal op zich, samen met zijn vrouw.

Technische info

EAN
9789401435499
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 21cm x 28cm
Verschijningsdatum: 27/09/2016
Afwerking: Gebonden met stofomslag
Druk: 1
Aantal pagina's: 176
NUR Omschrijving: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo